Bloemen voor een verjaardag bestellen?

Er is er één jarig, hoera, hoera. Maar hoe verras je diegene nou echt? Juist, met een mooi bosje bloemen voor de verjaardag. Hiervoor hoef je helemaal niet de deur uit, want de bloemen kun je gewoon bestellen vanuit je luie stoel. Daarnaast geldt: als je een bestelling plaatst voor 12:00 uur dan kan deze dezelfde dag nog worden bezorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een andere afleverdatum te kiezen. Hier ben je helemaal vrij in.

Feestelijk boeket met geschenk
De bloemen die je bij Boeketcadeau kunt bestellen zijn allemaal erg feestelijk en fleurig. Ook hebben veel boeketten een geschenk, zodat je de jarige nog meer kunt verrassen. Laat je inspireren en kijk op de speciale verjaardag bloemen pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om een verjaardagskaart toe te voegen aan de bestelling. Hierin kun je een boodschap schrijven, zodat je cadeau nog persoonlijker wordt.

Bloemen voor verjaardag bezorgen
Wil je de bloemen voor de verjaardag bezorgen op het werk, omdat een collega jarig is? Geef dan als afleveradres je werk op. Natuurlijk is het ook mogelijk om als afleveradres het adres op te geven van het huis van de desbetreffende collega.

Reacties zijn gesloten.