Camping die kindvriendelijk is

Een vakantie vieren met het hele gezin: wie wilt dat nu niet!? Hiervoor hoeft u Nederland helemaal niet uit. U bent hiervoor bij de provincie Limburg geheel aan het juiste adres. Hier is de natuur ongerept en met heuvels. Geniet van glooiende hellingen en groene heuvels. Ook kunt u terecht op Recreatiepark de Leistert. Zij beschikken over een camping die kindvriendelijk is. Hier kunt u altijd terecht met het hele gezin. Dit park beschikt over vele faciliteiten voor jong tot oud. Hier worden ook dagelijkse activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Ook treft u hier vele speciale kampeervelden die kindvriendelijk zijn ingericht. 

Speciaal ingerichte kampeervelden

Een verblijf met kinderen op dit park wordt extra zorgeloos wanneer u hier de speciaal ingerichte kampeervelden treft. U kunt hier vanuit uw luie stoel heerlijk toekijken hoe uw kinderen aan het spelen zijn. Als dat geen vakantie is! De plaatsen Veld Zomerhof en Veld Elzenhof beschikken over diverse speeltoestellen en deze worden traditiegetrouw bezocht door gezinnen met kinderen.

Verhuurmogelijkheden en opties

Wanneer u uw eigen kampeermiddelen niet heeft dan kunt u ook gebruik maken van de verhuurmogelijkheden. Ga dan naar de website van Recreatieteam de Leistert. Hier kunt u eenvoudig een plekje boeken om uw vakantie te vieren.

 

Reacties zijn gesloten.