Kom tot rust bij Recreatiepark de Leistert

Bent u toe aan vakantie? Kom tot rust bij Recreatiepark de Leistert. Hier kunt u optimaal genieten in eigen land. Het park bevindt zich in Limburg en is nabij diverse natuurparken. Rust lekker uit en geniet van een welverdiende vakantie in het altijd gezellige Limburg.

Faciliteiten
Recreatiepark de Leistert heeft diverse faciliteiten waar u zichzelf helemaal kunt vermaken. Enerzijds is er een camping wat bekroond is met 5 sterren en anderzijds is er een bungalowpark. Dus of u nu wilt kamperen of wilt overnachten in een huisje: het kan hier allemaal. Ook op het park zelf valt genoeg te beleven. Ga lekker zwemmen in het subtropisch zwembad, ga vissen in de visvijver of ga een potje bowlen bij de bowlingbaan. Het is allemaal mogelijk bij dit recreatiepark. Kortom: er valt hier genoeg te beleven.

Meer weten over Recreatiepark de Leistert?
Wilt u graag meer weten over Recreatiepark de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website. Als u vragen heeft over het park dan kunt u altijd contact opnemen met de Leistert. De contactgegevens vindt u tevens op de website.

Reacties zijn gesloten.