Luxe hoor zo’n 5 sterren camping!

Hehe, wat een luxe. Ontwaken op een luxe 5 sterren camping in Limburg. Deze meest zuidelijke provincie van Nederland wordt door velen geroemd als mooiste provincie van het land. Hier waant u zich een klein beetje in Bourgondië. Dat kan ook haast niet anders met buurlanden Duitsland en Belgie. Hier geniet u van een park met vele faciliteiten en recreatieve mogelijkheden waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen! Van subtropische zwemparadijzen tot speelvelden voor de kinderen. Hier is het genieten geblazen met twee grote G’s! Waar u zo’n heerlijke vakantie tegemoet gaat? Op Recreatiepark de Leistert natuurlijk!

Vele overnachtingsmogelijkheden

Recreatiepark de Leistert is een park in Limburg met vele overnachtingsmogelijkheden. Wat dacht u van logeren in een luxe bungalow met fraai aangelegde tuinen? Of misschien bent u meer een kampeerpersoon? Dan haalt u uw hart hier helemaal op. U kunt hier namelijk kamperen op een camping met maar liefst 5 sterren! Ook heeft deze camping de titel ‘Best Camping’ gekregen van ANWB. Dat u hier een luxe camping tegemoet gaat moge duidelijk wezen.

Meer informatie over 5 sterren camping

Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie over de luxe 5 sterren camping van Recreatiepark de Leistert? Surf dan gerust naar hun website of neem contact op.

Reacties zijn gesloten.