Wilt u een fillers rimpelbehandeling?

Wilt u graag een fillers rimpelbehandeling? Dit kan bijvoorbeeld bij Huisartskliniek.nl. Zij vertellen u graag meer over fillers. Een rimpelbehandeling met fillers gebeurt bij Huisartskliniek.nl met hyaluronzuur. Dit komt in ons lichaam voor en zorgt voor de productie van elastine en collageen. Wordt u ouder? Dan neemt de productie van hyaluronzuur af. Middels de fillers rimpelbehandeling wordt er hyaluronzuur in uw rimpels geïnjecteerd. Zo neemt de productie weer toe. De rimpel wordt als het ware opgevuld en tegelijkertijd wordt de aanmaak voor de jongere huid gestimuleerd. Twee vliegen in één klap dus! 

Wat is een rimpel?

Een rimpel is als het ware een litteken. Deze kan heel erg goed opgevuld worden met de filler. Een filler rimpelbehandeling is daardoor geschikt voor alle bestaande rimpels! De arts kiest, op basis van de diepte van de rimpel, de hoeveelheid filler die u nodig heeft.

Meer informatie vindt u online

Wij begrijpen heel erg goed dat u toch meer informatie wilt over de filler rimpelbehandeling. Bijvoorbeeld over wat het nu precies allemaal inhoudt, of er eventuele bijwerkingen zijn en wellicht wilt u ook wel meer lezen over Huisartskliniek.nl? Dat kan allemaal! Ga daarvoor naar de website van Huisartskliniek.nl. U kunt uiteraard ook altijd even contact met ze opnemen.

 

 

Reacties zijn gesloten.